‘Een burn-out je zult er maar mee zitten!’

Levend Dood beschrijft mijn worsteling. Ik ben een doorsnee vrouw van toen 40 jaar. Ik wilde dolgraag een goede partner, moeder, werkneemster, collega, vriendin, zus én dochter  zijn. Ik heb daarin gefaald! Ik ben omgevallen. Ik voel me zwak terwijl ik zo graag sterk wil zijn. Levend Dood beschrijft mijn innerlijke strijd tegen mijn burn-out. Maar dit boek gaat ook over de verwerking van het plotselinge verlies van mijn moeder, over relatieproblemen en over de alledaagse uitdagingen van het leven. Ik schrijf open en eerlijk over mijn leven waarbij de gevoelens die ik beschrijf soms wel heel diep gaan. Levend Dood is een boek waarin iedereen wel een vorm van herkenning kan vinden.

Wat wat doe jij als alles tegen lijkt te zitten? Waarom liggen denken en doen niet op een lijn? Hoe houd je alle ballen in de lucht en zet je jezelf op de eerste plaats?

Een waargebeurd verhaal waarbij ik zak tot op de bodem van de put een mijn daar kan afzetten om weer op adem te komen. Lees hoe het mij lukt om boven water te blijven en weer grip te krijgen op mijn leven. Ik verlies mijn moeder, mijn werk, mijn relatie en mijn huis. Maar ik vind weer kracht om mijn leven op te bouwen en ben gestart met mijn eigen bedrijf.

Ik neem je mee op een waanzinnige reis van het brein.

Een bijzonder boek

Het boek is een bijzonder boek om verschillende redenen. Allereerst omdat het zo rauw en kwetsbaar is.

  1. Maar ook omdat het is geschreven in spreektaal zodat je het boek gemakkelijk kunt lezen.
  2. De layout is open om te voorkomen dat de tekst gaat zweven. De tussenkopjes zorgen voor rustpunten.
  3. De tips die ik in dit boek geef zijn van mij, een ervaringsdeskundige, niet van een professional. Wat voor mij werkt hoeft voor jou niet te werken.

Ik hoop dat mensen die mijn boek lezen een burn-out voorblijven en voor altijd anders tegen mensen met een burn-out aankijken. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen iets uit dit boek kan halen. Of je nu te maken hebt met rouwverwerking, burn-out of relatieproblemen.
Ik ga met de billen bloot voor jou! Omdat ik voel dat ik je ermee help!

 

“Levend Dood is een herkenbaar boek voor iedereen die worstelt met een burn-out. Genezen van een burn-out is hard werken.”

“Een aanrader voor hulpverleners maar ook voor partners en vrienden van iemand met een burn-out. Dit boek geeft heel helder aan dat een burn-out een ziektebeeld is en geen modeverschijnsel!”

“ Levend Dood is herkenbaar en makkelijk leesbaar. De tips en ervaringen in dit boek laten je nadenken over je eigen keuzes”

 

Boek nu kopen