Blijft het wel goed met mij gaan?

blijft het wel goed met mij gaan

Als je ooit in een burn-out hebt gezeten dan weet je hoe het is om in een donker zwart gat te zitten. Daar wil je nooit meer zijn.

Als je ondernemer bent dat weet je dat je financiële uitdagingen krijgt. Daar ben je geen ondernemer voor geworden.

Maar hoe weet je nu dat je onvrede een ‘gezond’ gevoel is, of het begin van weer een nieuw zwart gat. Dat is mijn grootste angst.

Soms worden uitdagingen pijnlijk

Ik weet dat ik positief moet blijven denken. Ik weet ook als je volhoudt dat er altijd wel een oplossing komt. Maar op dit moment heb ik al mijn kracht nodig om positief te blijven.

Door het uitbrengen van dit boek viel mijn business stil. Want ja, mensen snappen niet wat een burn-out te maken heeft met het schrijven van online teksten.

Ze liepen weg, zochten een specialist en dachten dat ik een burn-out therapeut was.

Ik ben een ervaringsdeskundige

Omdat ik het zelf heb meegemaakt en dat met jou wil delen zodat jij jouw lessen eruit kan leren, maakt mij nog niet deskundig om jou ook te begeleiden in jouw burn-out. Daar zijn therapeuten voor. Dat kan ik helemaal niet. Dat is ook nooit mijn bedoeling geweest. Ik ben een ervaringsdeskundige en ik wil dat delen waar iedereen over zwijgt.

We zijn kwetsbaar

En dat is dat we kwetsbaar zijn, echt niet alleen maar goede dagen hebben en soms behoorlijk met je gedachte in gevecht bent. Dat de uitdagingen op je pad soms teveel worden en dat je misschien niet eens weet waarom je je zo kut voelt. Sorry voor mijn taalgebruik maar ik weet even niet hoe ik het op een andere manier zo treffend kan zeggen.

Ben ik gezond?

Bij elk negatief gevoel denk ik, zijn dit normale gevoelens? Of zit ik op de verkeerde weg?

Ik doe aan meditatie om de antwoorden te vinden. Ik blijf mijn gevoel volgen ook al lijkt dit onlogisch.

Ik heb niet alle oplossingen.

Maar er is een ding dat ik nooit meer wil.

En dat is terug in een burn-out komen.

Hoe doe jij dat?

Boek nu kopen