Bijzondere ervaring

Bijzondere ervaring

Ik heb werkelijk een hele bijzondere ervaring meegemaakt.

In meditatie heb ik op een hele bijzondere manier een antwoord gekregen op mijn vraag. Zo bijzonder dat ik plotsklap helemaal om ben.

De engelen beschermen ons, en leiden de weg als we erom vragen en goed willen luisteren.

Wie had ooit gedacht dat ik dat zwart op wit zou schrijven en zelfs het internet op zou gooien?

Mooie gedachte maar hoe dan?  

Ik wil (weer) een andere richting op met mijn bedrijf. Ik dacht dat kan nooit goed zijn. Ik adviseer mijn klanten om bij hun verhaal te blijven en ik lijk elk jaar wel een zijweg te nemen.

Daarom wil ik niet weer veranderen. Want hoe geloofwaardig ben ik als ik niet doe wat ik anderen adviseer?

Dit is dus een giftige gedachte die mij tegenhoudt op mijn levenspad. Hoor je het? Ik begin al te praten als een spirituele geitenwollensokken figuur.

Maar dat is natuurlijk een oordeel. En de kracht zit hem in zonder oordeel en vol vertrouwen en vergeving je dag te beleven. In volle aanwezigheid.

Dat is een mooie gedachte, maar hoe doe je dat dan?

Mediteren is magie

De echte magie gebeurt als je regelmatig mediteert. Ik gaf mijn brein van de week een momentje rust en besloot een diepe meditatie te doen. Ik was toch wel onrustig over mijn gedachte over wat ik wilde gaan doen, maar ook weer niet wilde gaan doen om mijn bedrijf niet weer een communicatieve zelfmoord te geven.

Dat deed ik vorig jaar toen ik het boek Levend Dood uitbracht. Toen gaf ik mijn bedrijf LandJeTekst een communicatieve zelfmoord. Want wat hebben burn-out met online overtuigen te maken. Mensen raakte in de war en ik raakte mijn klanten kwijt. Met als gevolg 0 inkomen.

Ik ben opnieuw opgestart met een academy maar ook dat liep niet helemaal lekker. Ik voelde interne blokkades en als ik daaraan ging werken kwam ik erachter dat ik nog wél iets met mijn boek wil doen.

Ik ben erachter gekomen dat ik nog wat te doen heb hier op aarde. Het is mijn missie om mijn ervaringen te delen. Hoe ik daarachter kwam is weer een ander verhaal. Maar nu eerst mijn magie.

Ik werd onrustig door verantwoordelijkheidsgevoel

Door alle inzichten die ik kreeg werd ik dus onrustig en vroeg ik me af of ik er wel goed aan deed om mijn inzichten op te volgen. Angst overheerste. Want wat als ik er straks geen boterham mee kan verdienen? Mijn grootste angst is dat ik weer in loondienst moet, en die angst houdt me soms tegen.

Nu dus ook. Want laten we eerlijk zijn, je kunt je emoties wel achterna rennen maar er moet ook brood op de plank komen. Ik heb geen vangnet. Mijn inkomsten is de enige inkomstenbron voor mijn gezin. Dat is soms best een verantwoording.

Dus ik vroeg om hulp

In meditatie vroeg ik om hulp en kwam een vrouwelijke engelenenergie tegen. Het voelde vrouwelijk en leek niet om mijn eerdere ontmoeting met mijn beschermengel Gabriël.

Dit keer wel veel wit licht en weinig vorm. Beetje zwevend boven het strand. Ik vroeg naar haar naam. Ik kreeg de naam Dorien door. Ik dacht nog wat een boerennaam voor een engel. J

Maar ik werd gecorrigeerd, het moest Doreen zijn.

Oké, Doreen. Ik stelde mijn vragen maar weer kreeg ik geen antwoord. Na de meditatie zocht ik op Google naar engel Doreen. Toen kwam ik erachter dat Doreen zelf geen beschermengel is, maar dat Doreen de naam is van een schrijfster over Engelen. Ze noemt zichzelf een boodschapper geloof ik.

Oké, dacht ik. Zou ik dan een boek van haar moeten lezen? En welk boek dan?

Ik dacht daar een beetje mijmerend over na toen mijn oog viel op de Engelenkaarten waar ik eerder over vertelde. Deze kaarten waren van de maakster Doreen!!

Mega super bijzonder

Dit geloof je toch niet. Dus ik begon de kaarten te schudden. Eigenlijk best lang want ik had geen idee welke kaart ik wilde trekken. Tot er een kaart omviel. Echt, hij viel om en de inhoud van de kaart keek me recht aan.

En op die kaart vond ik mijn antwoord.

Ik liep mijn zielenpad, moest geduld hebben en doorstappen en mij vooral geen zorgen maken om geld. De keuzes die ik wilde maken waren goed voor mij. Stuur je zorgen maar naar ons, was de boodschap.

Ik werd er zelfs een beetje emotioneel van, zo bijzonder vond ik dit.

Ik ben om!

Mijn nieuwsgierigheid is nog groter geworden.